Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Finalizare comanda

Termeni şi Condiţii

                                                                                                                                                                                                                  

DoctorIQ.ro
Societatea Comerciala Logic Net SRL, organizata in baza legii romane.

 

CONDITII DE UTILIZARE

   Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.doctoriq.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

   S.C. Logic Net S.R.L. furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de S.C. Logic Net S.R.L., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. S.C. Logic Net S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.doctoriq.ro, ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.doctoriq.ro este gazduit de serverele S.C. Logic Net S.R.L.. S.C. Logic Net S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
   S.C. Logic Net S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.doctoriq.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

   Prin accesarea site-ului www.doctoriq.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mailuri adresate S.C. Logic Net S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. Logic Net S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii pe site.

 

ACCESUL LA SITE

   S.C. Logic Net S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul www.doctoriq.ro, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Logic Net S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

   Pe site-ul www.doctoriq.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. S.C. Logic Net S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor sale.
   Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de catre S.C. Logic Net S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate de catre utilizator pe tot parcursul utlizarii site-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.
   Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. Logic Net S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este crearea unei baze de date a clientilor interesati de ofertele si produsele noastre, acestia urmand sa primeasca informari despre eventualele promotii.
   Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor vizate.

   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata  la  S.C. Logic Net S.R.L. din  str Clucerului 43, Bucureşti 011363, România. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
   Observatie: *Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

   Cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.doctoriq.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
   S.C. Logic Net S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. Logic Net S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
   In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera S.C. Logic Net S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. Logic Net S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. S.C. Logic Net S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.doctoriq.ro.

 

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

   Produsele prezentate si vandute pe site-ul www.doctoriq.ro sunt proprietatea S.C. Logic Net S.R.L..

   S.C. Logic Net S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C. Logic Net S.R.L. ofera garantie conforma legilor in vigoare. S.C. Logic Net S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

   Produsele sunt insotite de certificate de garantie. S.C. Logic Net S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Logic Net S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Valoarea maxima a obligatiilor S.C. Logic Net S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C. Logic Net S.R.L. de la respectivul client.

TRANZACTIE
 
Incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre site-ul medifashion.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri PlatiOnline agreat de catre medifashion.ro, indiferent de modalitatea de livrare.
 
TRANZACTII ONLINE
 
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, aceasta se realizeaza prin solutiile standard integrate sistemului PrestaShop©. Tranzactiile online se vor face prin intermediul solutiei integrate in site, PlatiOnline (SC C Solution srl). Sunt acceptate toate tipurile de carduri sub siglele: VISA (Clasic, Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro daca au cod CVV2/CVC2), cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.Tranzactiile online (cumparaturile), pot fi efectuate pe acest site doar de catre Clientii inregistrati, persoane fizice sau juridice care au furnizat informatii complete si verificabile, conform rutinei de inregistrare incorporate in PrestaShop. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele medifashion.ro. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline (SC C Solution srl), nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dstra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dstra.
Deasemena, Logic Net srl isi rezerva dreptul de a retrage calitatea de client inregistrat persoanelor care nu respecta "Termenii si Conditiile" de folosinta a site-ului medifashion.ro. Varsta minima pentru a fi inregistrat drept client in baza de date doctoriq.ro este de 18 ani. Completarea „inregistrarii” asuma implicit declaratia juridica a varstei minime cerute de „Termeni si Conditii”.

CONDITII DE RETUR

Conform Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000, pentru returnarea produselor achizitionate trebuie respectate urmatoarele conditii:

1. Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original și în aceeasi stare în care a fost primit, împreună cu etichetele produselor.
2. Produsul să nu prezinte urme de folosintă ( sa nu fie purtat sau  deteriorat).
3. Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii efective.
4. Din motive de igienă, compania noastra nu va accepta retururi de maști, șosete și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.
5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
6. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati.
7. Ne rezervam dreptul de a refuza returul, daca in urma propriilor verificari, produsele nu respecta conditiile de returnare mentionate.

RESTITUIREA VALORII PRODUSELOR RETURNATE 

ADRESA DE RETUR:
Logic Net Srl
Strada Clucerului nr 19,
București, sector 1, cod postal 011362
tel: 0763100562

     În cazul unui retur al unei comenzi, suma transportului nu va fi restituita, această regula aplicandu-se la toate comenzile indiferent de valoare. Suma  restituita va fi doar cea a produsului/produselor returnate.

     În cazul unui retur al unei comenzi la care transportul pentru livrarea initiala a produsului/produselor a fost gratuit (suportat de doctoriq.ro pentru comenzi in valoare de peste 450 lei), la restituirea sumei de bani se va retine contravalorea transportului 20 lei, daca in urma returnarii valoarea comenzii initiale scade sub 450 lei.

RETUR PRIN CURIER

     Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. Logic Net SRL in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care însoțește in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e. Costul transportului  entru retur intra in atributiile cumparatorului.

RETUR IN MAGAZIN

     În cazul restituirii produselor direct in magazin DoctorIQ, returul este verificat pe loc in magazin si daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1-7, cumparatorul primeste, contravaloarea produselor returnate prin transfer bancar, aplicandu-se aceeasi politica de retur.

SCHIMB PRODUSE ACHIZITIONATE ONLINE IN MAGAZIN FIZIC

     În cazul unui schimb de produse in magazin fizic DoctorIQ, valoarea minima a produsului/lor schimbate trebuie sa corespunda cu cea initiala, in caz contrar nu se poate opera schimbul.

ANULAREA TRANZACTIEI INAINTE CA ACEASTA SA FIE LIVRATA

     Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei (va trebui sa returnezi mai intai comanda, apoi iti vom rambursa banii, vezi sectiunea Schimburi & Returnari). Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

   S.C. Logic Net S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
   S.C. Logic Net S.R.L. ofera garantie pentru produsele comercializate pe site-ul www.doctoriq.ro, conform legislatiei in vigoare.
   S.C. Logic Net S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

   Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Logic Net S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Logic Net S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

   Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat S.C. Logic Net S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia S.C. Logic Net S.R.L. de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

   S.C. Logic Net S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Logic Net S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. Logic Net S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

   Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
   S.C. Logic Net S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. Logic Net S.R.L..

DISPOZITII FINALE

   Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.