Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Finalizare comanda

Confidenţialitate

    Informatii introduse pe site vor putea fi folosite de catre S.C. Logic Net S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

   De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate pe site-ul www.doctoriq.ro vor putea fi utilizate de catre S.C. Logic Net S.R.L. pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.doctoriq.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

S.C. Logic Net S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.doctoriq.ro. De asemenea, S.C. Logic Net S.R.L. nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

   Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

   Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul platformei de plată Plationline doctoriq.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs.