Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Coş Finalizare comanda

Modalităţi de Plată

Modalităţi de plată

  • Plata Ramburs (la primirea coletului) 
  • Plata cu card bancar, de debit / credit 
  • Plata prin transfer bancar

Plata Ramburs

Plata ramburs se face la livrare, integral. Valoarea finală a produselor este cea stabilită în urma confirmării telefonice şi plata se va efectua la momentului primirii coletului, către agentul firmei de curierat. Plata Ramburs este disponibilă doar pentru livrări în Romania.


*** Pentru livrări internaționale, plata se poate face exclusiv online, cu orice card de debit sau de credit sau prin transfer bancar înaintea livrării.

Plata cu card bancar 

- Prin serviciul de plata online Plationline

Cum platesc cu cardul?

   Platile online se pot face cu majoritatea cardurilor bancare (Visa, Mastercard), utilizand sistemul 3D Secure. Acesta iti garanteaza ca plata online se face in conditii de maxima siguranta, iar website-ul de pe care cumperi este, de asemenea, sigur. 3D Secure este un standard adoptat de catre majoritatea magazinelor de comert electronic.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, doctoriq.ro foloseste  platforma Plationline.

Pentru finalizarea corecta a tranzacţiei, trebuie să introduceţi datele necesare autorizării tranzacţiei în platorma de plăţi Plationline. 
Tranzacţiile se realizează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului dvs. atunci când cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul platformei de plată Plationline doctoriq.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele DOCTORIQ.RO.

In ce consta 3D Secure?

   Sistemul 3D Secure consta in stabilirea si utilizarea unei parole pentru cumparaturile online realizate cu cardul tau.

Cum stiu daca serviciul 3D Secure este activat pentru cardul meu?

   Daca serviciul este activ pentru cardul tau, in timpul cumparaturilor online pe site-urile care au implementat sistemul, ti se va solicita sa introduci parola stabilita, dupa care tranzactia ta va fi autorizata de catre banca emitenta a cardului.

Cum activez serviciul 3D Secure?

   De cele mai multe ori, activarea serviciului 3D Secure se face online, in mod gratuit, in timpul cumparaturilor pe website-uri de comert electronic care se aliniaza acestui standard. Activarea se mai poate realiza si pe site-ul bancii emitente a cardului sau prin depunerea prealabila a unei cereri de solicitare catre banca ta.

   Daca activezi serviciul in timpul cumparaturilor online, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

- Consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare a serviciului 3D Secure (primul pas)

- Autentificarea preliminara, cu detalii stiute doar de catre tine si banca ta: numar card, data expirarii, cod numeric personal, parola initiala (al doilea pas)

- Stabilirea unui nume de utilizator, a parolei 3D Secure si a mesajului de intampinare (al treilea pas)


Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune emiterea unui Ordin de Plata în baza facturii proforme emise de DoctorIq.ro. Aceasta se va realiza în urma confirmării telefonice de către un reprezentant DoctorIq.ro. Livrarea produselor are loc numai după confirmarea plăţii.
În cazul în care sunteţi persoană juridică, pentru a intra în posesia coletului este necesar să aveţi asupra dvs. ştampila firmei sau o împuternicire semnată şi ştampilată.